Over Lara

Goudsmederij Lara Van Amerongen (meestergoudsmid)

In 1999 is Goudsmederij Lara van Amerongen begonnen met de gedachten dat elk mens uniek is en op zoek is naar een persoonlijk en uniek sieraad. Persoonlijk, of dat nu is:

  • Omdat wij samen met de klant het sieraad bedenken en ontwerpen.
  • Omdat wij samen met een klant het sieraad van A-Z vervaardigen in combinatie met een workshop of door deelname aan een aantal stappen in het vervaardigingsproces.
  • Omdat wij oude sieraden met emotionele waarde omsmelten en of delen hiervan in het nieuwe sieraad verwerken.

Uniek omdat elk sieraad dat door ons vervaardigd wordt op zichzelf uniek is en geen gelijke kent als gevolg van de unieke creatie en de unieke gezamenlijke vervaardiging. Steeds meer mensen kiezen voor een echt persoonlijk sieraad. Vaak als aandenken aan een bijzondere of dierbare herinnering. Bijvoorbeeld bij een geboorte, huwelijk of jubileum maar ook als herinnering aan een overleden dierbare of als ultiem geschenk aan ceremoniemeesters en getuigen bij een bruiloft en ouders bij vader en moederdag. Zelfs in het zakelijk leven zien wij een trend in een groeiende behoefte om relaties, zowel met medewerkers als partners en klanten te eren met een echt persoonlijk geschenk bijvoorbeeld bij een jubileum, een secretaresse dag, een medewerker van het jaar of een kroon op de relatie met een klant en of partner.

Goudsmederij Lara van Amerongen ontwerpt en vervaardigt unieke sieraden en voor haar klanten. Ook biedt zij de mogelijkheid dit samen te doen. Bij iedere stap in het proces van het ontwerpen kunt u aanwezig zijn en wie dat wil kan onder professionele begeleiding ook daadwerkelijk helpen bij vervaardigen van het sieraad of een workshop volgen. Dus zelf aan de slag met materialen, smeden, zagen, solderen, vijlen, schuren en polijsten.

Ook is het mogelijk uw bestaande sieraden om te smelten of er delen hiervan in het nieuwe sieraad te verwerken om er weer een nieuw eigentijds sieraad van te maken. Die ring die al jarenlang in een laatje ligt, komt weer tot leven en de goede oude herinneringen blijven er in bewaard.

Kom ook naar het atelier van Goudsmederij Lara van Amerongen. Bel voor informatie en maak een vrijblijvende afspraak, zodat u in de praktijk kunt zien hoe gewerkt wordt aan persoonlijke en unieke sieraden. De sieraden van Goudsmederij Lara van Amerongen zijn uniek en persoonlijk en worden voorzien van een meesterteken.


powered by cmsimple